Neočekivan susret: Tini Stoessel sa bivšim dečkom u istom hotelu!

Kao što znamo, Martina Stoessel bila je specijalna gošća na “Premios Platino” dodeli nagrada u Meksiku a tom prilikom novinari su primetili da je ona odsela u istom hotelu gde je i njen bivši dečko, glumac Peter Lanzani.

Kako se navodi, Peter je takođe bio gost na dodeli nagrada jer je bio nominovan za najbolju mušku ulogu u mini seriji ili sapunskoj operi. Naravno, sve ovo je slučajnost a Peter je nedavno govorio da je njegov priča sa Tini završena zauvek, i da jednostavno nema nameru ni da pokuša da ponovo bude sa njom čak i sad kad zna da je singl.

Sa druge strane, on dodaje i da nikako ne izbegava Tini jer su u dobrim odnosima, tako da ukoliko su se i sreli, to nije bio nikakav problem za njih dvoje! Tini je inače i na dodeli ovih nagrada ponovila da će se vratiti glumi i da ima jedan filmski projekat u najavi.

Pročitajte još  Martina Stoessel ne popušta: Nikad neću postati Miley, nikad neću mrzeti "Violettu!"

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Neočekivan susret: Tini Stoessel sa bivšim dečkom u istom hotelu!

  1. Opet naravno sta cemo bez Tini,pa stvarno videli su se u hotelu wow ja sam videla svonju drugaricu u hotelu,ajde o tome izvestite nesto.I ako su raskinuli neznacii da se vise nikad ne vide.

  2. Da, naravno.. čista slučajnost… I da su se sreli, sigurno bi se lijepo pozdravili… Kao i uostalom Maite i Mane, ja nisam do nedavno ni znala da su opet u dobrim odnosima… Kaj bi zaraćivali, bez veze… Dobro, prekinuli su i on je kriv i kaj sada neće valjda biti doživotno na ratnoj nozi…. Uostalom ljudski se pozdraviti, nije ništa doli lijepog ponašanja… a Tini to ima… 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.