Sa njom svi uživaju: Taylor Swift odvela svoje plesače na bazen, zajedno pevali pesme sa „Reputationa“!

Taylor Swift ne samo što je odličan tekstopisac, već ume i svoje tekstove da prilagodi situaciji i da usput usreći svoje saradnike na turneji!

Koliko fenomenalno vam zvuči da sa Taylor Swift uživate pored bazena na žurci? Ovo su osetili njeni plesači na turneji i drugi saradnici koji vredno rade svakoga dana da „Reputation“ turneja bude turneja godine, a Taylor je jedna od zvezda koja ume to da ceni i zato je napravila žurku pored bazena za sve njih! Ovaj dan Tay je iskoristila da sa njima uživa bez probi, a ovo je bila dobra prilika da se osvrne na svoju pesmu „This Is Why We Can’t Have Nice Things“ čiji stih je: „Jump into the pool from the balcony“ i priča se o žurci jer je Taylor po njima ranije bila posebno slavna.

Ovih dana je najzanimljivije gledati Taylorine Instagram Storyje naročito jer je osim ovoga prikazala i pojedinosti vezane za turneju – u prilici ste da vidite veličanstven klavir koji će se naći na bini, a Tay otkriva da će na njemu odsvirati jednu od pesama sa „Reputationa“ a druga je starija pesma.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Teen Choice Awards: Nominacije za 1D, Sel, Jusa, Tay, Ari i Demi!

3 thoughts on “Sa njom svi uživaju: Taylor Swift odvela svoje plesače na bazen, zajedno pevali pesme sa „Reputationa“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.