Neočekivan susret: Tini Stoessel sa bivšim dečkom u istom hotelu!

Kao što znamo, Martina Stoessel bila je specijalna gošća na “Premios Platino” dodeli nagrada u Meksiku a tom prilikom novinari su primetili da je ona odsela u istom hotelu gde je i njen bivši dečko, glumac Peter Lanzani.

Kako se navodi, Peter je takođe bio gost na dodeli nagrada jer je bio nominovan za najbolju mušku ulogu u mini seriji ili sapunskoj operi. Naravno, sve ovo je slučajnost a Peter je nedavno govorio da je njegov priča sa Tini završena zauvek, i da jednostavno nema nameru ni da pokuša da ponovo bude sa njom čak i sad kad zna da je singl.

Sa druge strane, on dodaje i da nikako ne izbegava Tini jer su u dobrim odnosima, tako da ukoliko su se i sreli, to nije bio nikakav problem za njih dvoje! Tini je inače i na dodeli ovih nagrada ponovila da će se vratiti glumi i da ima jedan filmski projekat u najavi.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neizvesnost raste: Martina Stoessel najavila nove stvari fandomu na Twitteru!

10 thoughts on “Neočekivan susret: Tini Stoessel sa bivšim dečkom u istom hotelu!

  1. Opet naravno sta cemo bez Tini,pa stvarno videli su se u hotelu wow ja sam videla svonju drugaricu u hotelu,ajde o tome izvestite nesto.I ako su raskinuli neznacii da se vise nikad ne vide.

      1. Pa ajde boli nas uvo ajde Famozo gde ste videla sam najbolju drugaricu u Hotelu,ajde pricajte o tome ajde.

    1. Što uopšte ulaziš da komentarišeš, nije mi jasno, imaš li neka pametnija posla?

  2. Da, naravno.. čista slučajnost… I da su se sreli, sigurno bi se lijepo pozdravili… Kao i uostalom Maite i Mane, ja nisam do nedavno ni znala da su opet u dobrim odnosima… Kaj bi zaraćivali, bez veze… Dobro, prekinuli su i on je kriv i kaj sada neće valjda biti doživotno na ratnoj nozi…. Uostalom ljudski se pozdraviti, nije ništa doli lijepog ponašanja… a Tini to ima… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.