Selena Gomez ponovo promenila frizuru, ponovo našla vremena za fandom!


Selena je završila Puminu promotivnu turneju po Nemačkoj nakon koje se vratila u Kaliforniju gde je viđena sa fandomom na ulicama grada sa novim izgledom!

Početkom nedelje Selena je sve iznenadila kada je obrijala potiljak pod tim ističući da je uvek spremna na male, ali ne i drastične promene. Selena se izgleda odlučila na novu promenu, odnosno na ponovno menjanje frizure sa kojoj me uslikana sa fanovima u Newport Beachu, gde je možemo videti sa kratkom kosom. U novom intervjuu frizer Selene Gomez je upitan kako je došlo do svega ovoga, na šta je odgovorio da je i on bio pomalo iznenađen.

“Pitao sam je od kada razmišlja o tome, na šta je ona jednostavno odgovorila “od sinoć”. Bila je odlučna i jednostavno je želela promenu,” rekao je Selenin frizer Tim. On je rekao da joj njena nova frizura ostavlja dovoljno prostora da može da radi sa njom šta god želi – da je vezuje u rep ili nosi puštenu. Selena otkriva da će ostatak odeće i obuće koju je dizajnirala za Pumu stići na jesen i da će dosta stvari nositi njene inicijale, ali ističe da ne želi da svoje ime stavi na veliki broj stvari. Selena je na konferenciji za novinare ove nedelje otkrila da veoma uživa radeći za Pumu. “Ovo je tako kreativno, osećam se tako slobodno, kao da mogu da kažem bilo šta ili pitam neko glupo pitanje,” priznaje Sel.

Selena today with a fan! – @xsbella_

Објава коју дели Selena Gomez Updates ⭐ (@selenamgomezfanss) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Sveže: Selena Gomez predstavila spot za "Kill Em With Kindness"!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Selena Gomez ponovo promenila frizuru, ponovo našla vremena za fandom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.