Priča se nastavlja: Počele su probe za “Descendants 3”!


Dove Cameron, Sofia Carson i ostatak “Descendants” ekipe otišao je u Vankuver ovog ponedeljka kako bi započeo probe za novi, odnosno treći nastavak Disneyjevog filma “Descendants”!

Ono što je publika mogla da nasluti po kraju drugog dela filma, jeste da to definitivno neće biti kraj, što se sada ispostavilo kao istina, jer su Dove i ekipa počeli sa probama kako bi nastavili čitavu priču, a film ćemo biti u mogućnosti da pogledamo 2019. godine. Kako navodi Gary Marsh, jedan od predstavnika Disney Channela širom sveta, svi su zadovoljni ovim projektom, a pogotovo što se kreativni tim dublje posvetio samim likovima i imaginarnom svetu iz koga likovi i dolaze.

Dove i Sofia su putem svojih Instagram priča pokazale i posebnu poruku koju su svi dobili od režisera filma, a u njoj im je poručeno da je bilo sjajno raditi sa njima tokom prethodna dva dela, kao i da će treći deo biti odličan, ali i zahvali su im na svom radu i trudu koji su uložili u ovakakv projekat. Sofia Carson je podelila i kraći snimak bez zvuka čijem opisu je napisala: “Volela bih da možete ovo da čujete”, što nam samo govori da je nova muzika za film spremna.

Dove Cameron je odlučila da putem Twittera iskaže i koliko voli svoju ulogu u filmu “Descendants”, pa je napisala: “Mal je ljubav mog života” na šta su je pojedini fanovi kroz šalu napisali “Šta se dešava sa Thomasom?” ili “Thomase, Mal ti krade devojku”. Pevačica i glumica je odlučila da na to šaljivo odgovori sa pitanjem:”Ali šta sa Tomasom?” – očigledno je da i Mal i Thomas zauzimaju posebno mesto u srcu Dove Cameron.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Anjin blog: Sedam slavnih prijatelja koje volim!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

4 thoughts on “Priča se nastavlja: Počele su probe za “Descendants 3”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.