Dove Cameron: Mislim da ovo nije kraj “Descendants” serijala!

Iako su se svi glumci već oprostili od snimanja “Descendants” filmova, Dove Cameron u novom intervju kaže kako ne veruje u taj scenario, odnosno, ona smatra da će serijal nastaviti da živi jer je toliko uspešan! Dove je takođe opisala i kako se osećala dok je gledala treći film, s obzirom da se u njemu pojavljuje i tragično preminuli Cameron Boyce.

Dove je sigurna da ćemo ponovo gledati svet “Descendantsa” u nekoj formi, jer to nagoveštava i sam Disney. “Mislim da bi bilo pametno snimiti nešto sa mlađim glumcima”, kaže ona. “Ja nisam čula da se to spreman, ali znam da je Disney rekao da ovaj svet koji smo stvorili nema kraja i da su mogućnosti beskonačne. Ja bih volela da budem deo toga.”

Dove ističe da joj je bilo veoma teško da gleda treći film koji je premijeru imao prošlog leta, ali je ipak skupila hrabrosti. “Samo mi se javila moja drugarica i rekla mi je, ‘Znaš šta ćemo da uradimo danas? Izvadićeš sav Descendants merč, stavićemo ti krunu na glavu, plakaćemo i ješćemo kolače.’ Imale smo maraton Descendants filmova i bila sam slomljena. Mnogo sam žalila što smo izgubili Camerona Boycea”, ističe ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Dove Cameron: Toliko sam zaljubljena da je to kriminal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.