Sjajne vesti: “Descendants” dobija nastavak!

rs_634x1024-151015074416-634.disney-descendents-ch.101515

Disney kanal najavio je u četvrtak da će njihov film “Descendants” definitivno dobiti nastavak jer je kompanija izuzetno zadovoljna reakcijama publike!

“Po svakom merenju, u Americi ali i u čitavom svetu – Descendants je postao jedan od najuspešnih proizvoda ove godine i jedva čekamo da dodatno uplovimo u mitologiju Auradona i Isle of Lost”, objasnio je Disney u saopštenju. “Descendants” je već sad peti najgledaniji film prikazan na kablovskoj televiziji svih vremena a kad će se pojaviti nastavak, teško je reći. Ipak, praktično je sigurno da će u njemu biti sve najveće zvezde, uključujući Dove Cameron, Camerona Boycea i Sofiu Carson.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iva i Jana nam šalju kviz o filmu "Descendants"!

6 thoughts on “Sjajne vesti: “Descendants” dobija nastavak!

  1. Bilo je očekivano da će izaći nakon onakvog kraja, barem sa moje strane. 🙂 Super, drago mi je što snimaju drugi deo.

  2. Ako ste nestrpljivi da pogledate film "Kao ja"mozete ga pogledati na sajtu CrtaniOnline sa prevodom samo uklucite "title" i izaberite opciju english pojavice se prevod na srpsiki i to je to

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.