Tini Stoessel predstavila parfem “Rebel Love”, pričala o nekadašnjoj vezi na daljinu sa Pepeom!


Tini je duže vreme najavljivala parfem kao jedan od narednih projekata u kojima želi da se oproba, pa je juče održala jedan Meet & Greet sa fanovima, gde je predstavila parfem “Rebel Love” za kompaniju Agathe RuizdelePrade!

Martina je za ovaj parfem snimila i reklamu, u čijoj pozadini je puštena pesma “Love is Love” koja će se naći na njenom drugom albumu. Nakon promocije parfema, Tini se slikala sa fanovima i potpsivala je autograme u Buenos Airesu, a to organizovao je Radio Disney. Ovaj parfem trenutno je dostupan samo u Argentini, gde je juče održana i promocija, ali i konferencija za novinare, gde je pevačica odlučila da priča i o svom nedavnom raskidu sa Pepeom Barossom.

Tini je otkrila da joj je mnogo puta postavljeno pitanje da li će stvarno biti sa nekim u vezi ko je dosta udaljen od nje, na šta je ona uvek odgovarala potvrdno i da je razlog ljubav. “Upoznali smo se i zaljubili,” počela je ona, “Mesec dana nakon što sam upoznala Pepea, rekla sam roditeljima da idem u Španiju da se vidim sa njim.” Rekla je da, čak i ako je tada imala 19 godina, nije se plašila rizika i da joj je u tom trenutku jedino do toga stalo. Da li vi mislite da postoji mogućnost da je veza sa Pepeom inspirisala pesmu “Love is Love”?

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Hrvatska među vodećim zemljama po slušanju pesama Tini!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

19 thoughts on “Tini Stoessel predstavila parfem “Rebel Love”, pričala o nekadašnjoj vezi na daljinu sa Pepeom!

      1. Ne pretjeruj, nitko ne moze biti jadan kao karol, pa cak ni nezrela djeca koja se svađaju na famozi 😌😌😌

        1. Aha, ma nemoj. Niko ne moze biti jadan kao vi razmazena djeca koja samo izazivaju druge i svadjaju se.
          Takvi kao ti, i ove pametnice gore treba iskljuciti sa Famoze. Mozete vi govoriti da samo branite svoj fandom, ali sto da se lazemo, vi uzivate u svadji i hejtanju koliko i ove dvije koje su pocele.
          Cast izuzetcima.
          P.S. NISAM HEJTER, SAMO MI JE DOSTA RAZMAZENIH KLINACA KOJI MISLE DA SU NEKO I NESTO, A U STVARI SU NIKO I NISTA (DA NE SPOMINJEM KOLIKO SRAMOTE SVOJ FANDOM, I VI LUNISTI I TINISTI).

        1. Ona i Tini jadne? Pogledaj sebe, imas – 54p to je dokaz koliko si jadna, kao da nemas pametnijeg posla u zivotu nego da izazivas svađe i radis kvizove o svojoj soy luni s kojom si opsjednuta

        2. Ti si prva započela svađu zar nemaš roditelje koji te normalno odgajaju TINI nije jadna a niti Karol nije jadna ali dosta mi je vašeg razmaženog ponašanja vi nam vrijedate TINI i onda kad mi reagiramo vi tvrdite kako sko mi agresivni i napadni. Karol sigurno ne bi htjela da se ovako ponašate ili neije tako?Prestanite nas izazivati pa cemo i mi prestati 😂💪

    1. Ona je tako uvijek obucena. Licno mislim da treba promjeniti stilistu, rijetko kada ima lijepe kombinacije. Tini ne stoji to slatko, djetinjasto oblacenje, nije joj stajalo ni u Violetti, ali se moglo podnijeti jer je djecija serija. Njoj dobro stoje elegantne kombinacije.

      1. Tini nije tako uvek obučena već samo za ovaj spot. Uglavnom se oblači u crno ili nosi jednobojne elegantne haljine, ili šorc i košulju.

  1. Famozo da li ćete vi moći da poručite Tinin parfem Rebel love i da ga prodajete na Famozi?
    Pošto se za sada prodaje samo u Argentini, da li bi to uopšte bilo izvodljivo?
    Hvala na odgovoru ☺

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.