Martina Stoessel: Moj parfem stiže naredne godine, pripremam i modnu liniju!

DSC_3612-e13899814705062

Martina Stoessel do sad nam je bila poznata kao uspešna muzička, glumica i plesačica a uskoro planira da se poput Selene Gomez uključi i u modnu industriju!

Tini je u intervjuu za Cosmopolitan upitana da li je nekad maštala da ima svoju modnu liniju a ona je poručila da će se to i ostvariti! “To je moj budući projekat. Mama mi pomaže da to stvorimo. Kad budem imala dovoljno vremena da ostanem u Buenos Ajresu i smislim dizajne, to će se i desiti”, objašnjava ona. Tiniste i V Lovere odavno zanima kad će se u prodaji pojaviti njen parfem a Martina odgovara da se to neće desiti pre 2016. godine. “Parfem je sledeća stvar na kojoj radim. Mislim da će on biti u prodaji naredne godine.” Sledeća godina definitivno će biti jako važna za Martinu – osim prvog solo albuma, turneje i parfema nju očekuje i promocija filma “Tini – novi život Violette” koji stiže u bioskope u maju naredne godine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Svi ostali su prevaranti: Martina Stoessel konačno potvrdila koji je Instagram njene mame pravi!

2 thoughts on “Martina Stoessel: Moj parfem stiže naredne godine, pripremam i modnu liniju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.