Tini otkriva: Od naredne nedelje snimam film, uskoro stiže i TV projekat!

Martina Stoessel je uoči vikenda došla u Čile kako bi promovisala parfem Rebel Love, a razgovarajući sa tamošnjim novinarima, otkrila je svoje planove za budućnost!

Kako Tini ističe, Ti planovi podrazumevaju povratak glumi. “Nedavno sam predstavila pesmu “Princesa”, album mi je završen. Već naredne nedelje krećem sa snimanjem filma, a imam u planu i jedan projekat za televiziju. Radim sve pomalo i vrlo sam srećna”, kaže ona.

Tini je otkrila i kako je došlo do toga da promoviše Agathin parfem. “Vidite, znamo se otkako sam imala 16 godina. Bile smo na kafi, postale smo prijateljice, a kad se ‘Violetta’ završila, zvali su me da bude ambasador za ‘Rebel Love’, jer on promoviše zadovoljstvo, slobodu, privrženost, ljubav, muziku i prijateljstva. Bilo je tako, naše prijateljstvo smo pretvorili u posao”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #110 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

10 thoughts on “Tini otkriva: Od naredne nedelje snimam film, uskoro stiže i TV projekat!

  1. Superrr… 🙂 Raditi sve pomalo, nije na odmet niti je grijeh…. Samo bojim se da mi taj film nećemo vidjeti… A TV projekt je upitan hoćemo li ga i njega vidjeti….

    Ja i dan danas tražim da si skinem Maitin prvi film,ali nema ga nigdje… A u toku ili već je završeno snimanje njenog drugog filma.. 🙁

    Bila sam vrlo sretna kada sam uopće Tini film za skinuti… jer nema tih ajmo reći na španjolskom govornom području vrlo se teško može naći da si skinete… 🙂

  2. Famozo znateli o cemu ce se raditi,ako znate plizzz odgovorite mislimo da ce joj ovo biti najbolji projekat pored parfema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.