Neviđeno do sad: Tini Stoessel i Karol G predstavljaju spot za “Princesa”!


Nova era Tini Stoessel započinje danas, spotom za pesmu “Princesa” koji je jedan od singlova sa drugog albuma koji će nam biti predstavljen uskoro, a ovo je definitivno nešto drugačije što smo mogli do sad da vidimo od Tini!

Na početku spota možemo videti Tini kako leži na krevetu i priseća se momenata sa zabave u jednom klubu, a tu je i njena prijateljica i koleginica Karol G. Martina u klubu nosi roze haljinu koju smo bili u prilici da vidimo na promotivnim posterima i sve vreme odbija jednog momka koji joj daje lančić sa priveskom krune. U ovom spotu Tini vidimo samo u dve odevne kombinacije, što nije bio slučaj sa prethodnim videima, a pesma je u latinoritmovima kakve do sada nismo čuli, što je i sama pevačica poručila. Kako se vama dopada novi spot, pesma i nova era Martine Stoessel?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tina nam šalje svoj kviz posvećen Tini!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

17 thoughts on “Neviđeno do sad: Tini Stoessel i Karol G predstavljaju spot za “Princesa”!

  1. Pjesma je nevjerovatna! 😍Potrudila sam se da ustanem jako rano u slučaju da je izbacila pjesmu, i bilo je tako. 😊

  2. Sreca moja najdraza!
    Stvarno sam ponosna 💟
    Pjesma, a i sam spot su ekstra i predstavila nam je nesto sto nismo bili u mogucnosti vidjeti od nje!💟❤💪

  3. Predivno je sve…Samo mi malo smeta što svaki čas pali i gasi svijetlo… Ali super je spot i pjesma, inače… moja draga Tini <3 🙂

  4. Na prvo slusanje pjesma i nije nesto ali kada sam par puta poslusala jako mi se dopala.Svaka cast Tini i Karol❤❤
    P.S.Famozo koje su vase trenutne predpostavke oko dovodjenja Tini na Balkan.Ja bi jako voljela da je dovedete jer bi rado isla.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.