Tina nam šalje svoj kviz posvećen Tini!

12960188_222780364767739_636894251_n

“Famozo, ja sam napravila jedan kviz o Tini i nadam se da ćete ga objaviti! Ima teških pitanja!”, napisala nam je Tina i poslala ovaj kratak ali zaista izazovan kviz u kome ima puno pitanja kojih do sad nije bilo! Recite nam kakav rezultat ste dobili!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

FOTO: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

17 thoughts on “Tina nam šalje svoj kviz posvećen Tini!

 1. 8/10 Tačni odgovori!
  Svaka cast!Tini je ponosna na tebe!
  Iskreno nisam Tinista, pola sam pogadjala.
  Super kviz.

   1. +Famoza dali ste vi napravili ovaj kviz ako jeste dobila sam 10 od 10 ati koliko si dobio-dobila i da koja sezona violette je kod tebe 1 2 3 e da kako mogu napraviti ovde profil plllllleeeeeeaaaaaasssssseeeeeeee reciiiiiiiiiii jel igras sparkcityworld.com

 2. 10/10 Tačni odgovori!
  Svaka cast!Tini je ponosna na tebe!
  Pa kviz je dobar,ali većina pitanja je bilo u testovima Akademije Tinista,ali nmz kviz je dobar 🙂

  1. Zaista nisam gledala Akademiju Tinista!Sta vise neznam ni sta je to.Odlicno poznajem Tini i imam njenu knjigu pa neka pitanja dolaze odatle,a neka sam sastavila uz pomoc mog znanja o Tini!

 3. 8/10 Svaka cast! Tini je ponosna na tebe!
  zeznula sam se da su tinini roditelji razvedeni i na onom koliko je imala solo pesama na live turneja ,a inace sve tocno 🙂 kviz supp :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.