Ne zaboravite da im čestitate: Marcus i Martinus stigli na meetup, neverovatna gužva!

Kao što smo bezbroj puta najavljivali, Marcus i Martinus će danas u Zagrebu od 13h potpisivati svoje aktuelne albume a MMeri u Hrvatskoj su to shvatili vrlo ozbiljno, što možemo videti po slikama!

Na jednoj od fotki objavljenoj čitavih sat vremena pre početka meetupa, već možemo videti veliki red koji nam govori da će momci imati mnogo posla i da organizatori ovog događaja nisu pogrešili što su ga napravili. Nama je naravno jako žao što se ista stvar nije desila u Srbiji i ljudi koji se bavi time znaju naš stav – to je bila greška i stojimo iza toga. Nadajmo se samo da će svi nešto naučiti iz nje.

Ako već idete na meetup, ne zaboravite da momci čestitate za pobede na Kids Choice Awardsu koje su izvojevali prošle noći, pa su proglašeni za omiljene zvezde u Danskoj i Norveškoj!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Martinus dočekao da predstave prvo njega pa Marcusa, ali voditelj nikako ne ume da mu pogodi ime!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.