Ko od Famoze dobija karte za “spoj” sa Marcusom i Martinusom u Zagrebu?

Čitavo ovo popodne čitava Famoza ekipa je provela gledajući na desetine vaših videa koje ste poslali nadajući se da ćete baš vi iskoristiti poslednju šansu za meet&greet karte za koncert Marcusa i Martinusa u Zagrebu. Koliko god da je to bilo teško, doneli smo finalnu odluku.

Pošto ćete svakako odmah skrolovati na dole tražeći pobednika, taj video možete pogledati ispod! Njegove autorke su Ela i Nika (nadamo se da nismo nešto pogrešili!) i to je bio video koji se podjednako dopao svim članovima našeg žirija! Kao i velika većina videa, i ovaj je duži nego što smo preporučili da bude, ali su se ove devojke baš potrudile da svaki sekund iskoriste na pravi način i smisle nešto zaista zabavno! Pogledajte video i sigurni smo da će se i vama dopasti! Što se tiče dobitnica, znaju šta im je činiti jer je dejt sa momcima udaljen samo desetak dana!

Svima ostalima poručujemo: Pogledali smo svaki video i verujte da smo se jedva odlučili za to ko zaslužuje da pobedi. Osetili smo svaku emociju i znamo da ste uložili sve što ste mogli da biste bili izabrani. Mi vam poručujemo da ne očajavate! Šta bi bilo da koncerta uopšte nema i da su nas momci ponovo zaobišli? Drugo, ne zaboravite da postoji i meetup na dan koncerta u Zagrebu gde je idealna šansa da im priđete! Famoza će i ubuduće čvrsto biti uz Hrvatsku – hvala vam puno što birate nas!

#famoza_net #mmzagreb Dakle moja sestricna i ja bih jako volile osvojiti ulaznice za m&g… Inace nas najveci san je zagrliti Marcusa i Martinusa i slikti se s njima. Svaki dan gledamo njihove videe i slike i takoder uvijek zaplacemo jer se jednostavno nemozemo suzdržati. Ako bi osvojile ulaznice i ako bi stvarno imale priliku zagrliti M&M bile bi u soku. Svaki dan mastamo kako ce izgledati kad bi se zagrlile s njima(naravno to bi bio jaci zagrljaj vec na snimci😂inace na snimci je mala demonstracija). Ugalvnom nadam se da vam se video svidio❤️( nasa braca nisu mogla bas najbolje odglumiti M&M😂 ali smo ih jedva uspjele nagovoriti). P.S. ovaj prvi video je malo duzi od 29 sekundi,jel nismo mogle reci u 29 sekundi…uglavnom nadam se da cemo osvojiti karte..i da tekst se nije bas vidio al na prvom pise:"nas san" a na drugom :"da upoznamo marcusa i martinusa bi izgledalo otprilike ovako"🤗🌎@famoza_net

A post shared by M&M🌏croatia (@fp__marcusandmartinus) on

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Marcus i Martinus dobijali ružne komentare nakon finala Melodifestivalena: Norvežani kažu da im zabijamo nož u leđa!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Ko od Famoze dobija karte za “spoj” sa Marcusom i Martinusom u Zagrebu?

  1. Ovaj video je super! Čestitam pobjednicima uživajte jer se vas san ostvaruje! Nadam se da ću i ja i svi jednom zagrliti svoga idola 😊

  2. Od srca cestitamo pobjednicima ali uopce niste pogledali videp od mene i prijateljice koje bi ubile samo da ih upoznamo😭

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.