Odabrali smo tri dobitnika karata za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu!

Famoza je imala tu sreću da deli karte za najveći teen koncert u Srbiji u ovoj dekadi a umesto da podelimo karte na sreću, želeli smo da napravimo konkurs čije smo rezultate danas popodne pažljivo pregledali kako bismo odabrali najbolje radove.

Prvo što moramo da kažemo jeste da neki nisu pogodili temu – slali su nam pesme ili crteže Marcusa i Martinusa ali nam njima nisu ispričali jedan svoj doživljaj vezan za njih. Na sreću, većina radova je bila ispravna a mi smo teškom mukom izabrali 20 najboljih. Nakon toga, troje članova naše redakcije su birali po 10 omiljenih radova tako da je najbolji dobijao 10 poena, drugoplasirani 9, trećeplasirani 8 i tako do 10. mesta koje dobija jedan poen.

Kad smo sve sabrali, rezultat je izgledao ovako!

Katarina 25 (10, 7, 8)
Milica M 22 (8, 10, 4)
Staša 17 (1, 6, 10)

Mina 15 (4, 8, 3)
Nataša M. 12 (7, 5)
Jovana S. 12 (6, 6)
Milica A. 11 (2, 9)
Rada 10 (9, 1)
Maja Miladinović 10 (3, 7)
Annxo You 9
Milica J 7 (5, 2)
Anastasija 7 (3, 4)
Katarina Gunnarsen 5
Tina 2
Tamara Staničić 1

Dakle, čestitamo Katarini, Milici i Staši – njih tri dobijaju po dve karte za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu 25. marta! Dobitnice ćemo kontaktirati putem njihovih e-mailova a radove ćemo objaviti u toku sutrašnjeg dana. Mislimo da ćete se složiti da su svi jako, jako dobri i da su zaista pokazale da su velike MMerke!

Pročitajte još  Marcus Gunnarsen o vezi na daljinu sa Norom: Moraćemo da se pozabavimo time!

Svima ostalima savetujemo da kupe karte za koncerte u Beogradu i Zagrebu jer uskoro ćemo deliti meet and greet karte za nastupe u oba grada! Bez karata za koncert ne može se ni ući na meet and greet!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Odabrali smo tri dobitnika karata za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.