Zauvek u njenom srcu: Ariana Grande šalje pozdrave Mančesteru preko Nialla Horana!

3

Mančester će za Arianu Grande zauvek ostati posebno mesto na ovom svetu nakon svega što se dogodilo. Ona je to pokazala još jednom ovim divnim gestom!

Niall Horan je u O2 Apollo teatru u Mančesteru iskoristio priliku da publici prenese poruku koju je Ari brižljivo poslala! „Inače, gđica Ariana Grande je jutros pričala sa mnom i ona svim ljudima iz Mančestera šalje ljubav. Morao sam da se pobrinem da ova poruka stigne do vas“ saopštio je Niall, koji je svoju turneju već doveo i u arenu gde se teroristički napad dogodio prošle godine.

Niall je svoju humanost i prijateljstvo sa Arianom pokazao i na „One Love Manchester“ događaju koji je prikupio milione dolara za porodice žrtava, i pričao je u intervjuu o Ariani. „Bio sam sa Arianom u bekstejdžu i pričala mi je o odlascima u bolnicu kod povređenih i koliko je to bilo strašno i emotivno. Jako me je pogodilo kako je ta istorija napisana pred našim očima“ izjavio je Niall.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

3

5 thoughts on “Zauvek u njenom srcu: Ariana Grande šalje pozdrave Mančesteru preko Nialla Horana!

  1. jako mi je zao sto se ovako nesto moralo dogoditi ,ali ovo treba da pamtimo po nezaboravnom koncertu One Love Manchester <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.