Ne zaboravljaju nikog: Marcus i Martinus se ponovo obraćaju MMerima koji dolaze na koncert u Zagreb i Ljubljanu!

Marcus i Martinus su 1. marta održali koncert u Beču a tad su našli malo vremena i za naše MMere i ponovo im poslali poruke da se raduju koncertima u regionu, uključujući tu i Ljubljanu odnosno Zagreb!

Momci su snimili kratke poruke za fandom koji će koncerte gledati u glavnim gradovima Hrvatske i Slovenije i obećali su da nas očekuje sjajna zabava! Već smo ranije konstatovali da se M&M zaista raduju dolasku i da se ovde ne radi o novcu – zaradili bi ga daleko više da su odlučili da dodaju još neki koncert po zemljama Skandinavije gde svakako pevaju pred više od 10.000 ljudi!

Karte za koncert u Beogradu možete kupiti ovde

Karte za koncert u Zagrebu možete kupiti ovde

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Želite li da Marcus i Martinus vide vašu rođendansku video poruku? Imate još danas i sutra da se uključite u akciju!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ne zaboravljaju nikog: Marcus i Martinus se ponovo obraćaju MMerima koji dolaze na koncert u Zagreb i Ljubljanu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.