Pravo prijateljstvo: Fanovi primetili da Taylor ima uramljenu fotografiju sa Selenom Gomez!


Taylor Swift provela je duže vreme van očiju javnosti, ali čak iako je nastavila to da radi, jednim videom na svom Instagramu nam je pokazala da nije zaboravila na svoju najbolju prijateljicu Selenu Gomez!

Taylor je pre dva dana objavila kratak video na Instagramu u kome nam je pokazala da se njene mačke, Meredith i Olivia, opuštaju na različite načine. U trenutku kada nam je pokazivala Oliviju, možemo videti jednu fotografiju u pozadini, ne tako izošterno, ali na njoj je Taylor sa svojom prijateljicom Selenom Gomez.

Selena je uradila sličnu stvar u spotu “Bad Liar”, a Taylor ovim potvrđuje da je prijateljstvo između njih sve i dalje veoma jako. Još jedna potvrda da je sve u redu između njih jeste i Selenina rođendanska poruka Taylor koju je objavila na Instagram i u kojoj poručuje da joj je drago što se rodila i kako je veoma zadivljena njenim talentom za pisanje. Selena i Justin su u srećnoj vezi, a to nam potvrđuju i fotografije i videi koji se provuku po medijima, dok Taylor mudro čuva svoju vezu što dalje od medija. Svi su mislili da je Taylor i dalje kod dečka Joea u Engleskoj, međutim sudeći po novim fotografijama sa fanovima ona se sada nalazi u Kaliforniji.

In this house, there is no correct or incorrect way to relax.

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Joe Jonas napunio 30 godina u stilu Jamesa Bonda, a njegova žena se obukla kao Taylor Swift!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Pravo prijateljstvo: Fanovi primetili da Taylor ima uramljenu fotografiju sa Selenom Gomez!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.