Demi Lovato izvela na scenu učenike koji su preživeli užasan napad u svojoj školi!


Demi Lovato započela je svoju “Tell Me You Love Me” turneju, a osim toga kao predsednica mentalnog zdravlja, odlučila je da načini jedan veoma značajan potez!

Učenici jedne škole na Floridi preživeli su strašan napada u kome je izgubljeno i nekoliko njihovih vršnjaka i profesora te škole. Pevačica je svoju turneju započela u San Diegu i odlučila je da usreći te učenike. Osim što su imali priliku da budu na Meet & Greetu i u bekstejdžu, Demi ih je pozvala i na scenu. Na sceni se pojavilo šest učenika i Demi je bila oduševljena njihovom hrabrošću i saradnjom u toku nemilog događaja.

“Veoma mi je bilo važno da ih dovedem ovde večeras, jer želim da inspirišem svoje fanove. Večeras je bila naš prvi koncert i to je bilo neverovatno posebno,” rekla je Demi. “Bila sam u stanju da izvedem i upoznam nekoliko učenika koji su morali da dožive pucnjavu na Floridi ppre par nedelja. Bila mi je čast da ih upoznam i čujem njihove priče,” priznala je Demi za medije. Publika je bila u prilici da putem poruke učestvuje u donaciji koja će pomoći ljudima sa mentalnim zdravljem ili učenicima.

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Lovatici u 2016. godini!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Demi Lovato izvela na scenu učenike koji su preživeli užasan napad u svojoj školi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.