Divan gest: Taylor Swift čestitala Little Big Townu na osvojenoj nagradi, poslala im cveće!


Ne obraćajući pažnju na reakciju publike, Taylor Swift je odlučila da čestita i pošalje buket cveća grupi Little Big Town koji su osvojili nagradu za pesmu “Better Man” koju je ona napisala!

“Bilo je divno od nje kako je poslala pesmu putem mejla, napisavši da zna da snimamo pesmu i da je poslušamo, kao i da je ima već neko vreme sa strane,” otkrivaju članovi benda. Oni kažu da se ni u jednom trenutku nisu dvoumili oko pesme i da su se Tay dopale sitne izmene koje su oni napravili. Članovi benda priznaju da su oduvek obožavali Taylor i da je divan gest od nje što je poslala cveće uz poruku “Možete li da verujete? Mi smo na Grammyju sa pesmom “Better Man”, ovo je stvarno posebno veče za nas.”

Taylorin album “Reputation” je prekasno objavljen da bi bio nominovan za Grammy, međutim ona je imala dve nominacije.  Pesma “I Don’t Wanna Live Forever” koju je napisala za Fifty Shades Darker je ostala je samo na nominaciji, dok je pesma “Better Man” najbolja kantri pesma. Ovo su stvarno odlični uspesi za Tay, a sigurni smo da će “Reputation” biti u mogućnosti da odnese mnoge nagrade u budućem periodu!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Taylor Swift izrazila bes i žaljenje zbog masovne pucnjave u jednoj teksaškoj školi!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.