Demi Lovato: Odustajem od dijete!


Demi Lovato je konačno uspela da pobedi svoje strahove i predrasude kada je u pitanju njen izgled i sada je odlučila da načini još jedan porez kako bi se osećala bolje i slobodnije!

Pevačica je postavila nekoliko slika po društvenim mrežama i odlučila je da kaže fanovima kako se oseća. “Nervozna sam zbog fotografisanja, ali odlučila sam da prihvatim ono što vidim i ono što sam, a ta ljubav i podrška me osvjajaju u ovakvim momentima,” napisala je. “Ako se i vi borite, ne zaboravite … Ako mogu ja to da uradim, možete i vi,” kaže Demi.

Ona priznaje da se više ne lišava poslastica, ali da ostavlja par funti zbog odustajanja od dijete i da smatra da je to pametna odluka jer se ličila stresa oko toga šta može pojesti, a šta ne. Ističe da je više nije sramota hrane i da ne želi da daje pogrešan primer svojim fanovima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Demi Lovato se povlači iz javnosti: Odlazim i nisam sigurna da ću se ikad vratiti!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Demi Lovato: Odustajem od dijete!

  1. Moj tip! LOL! Pa ko može da se stidi hrane? Kad vidiš da je neko debeo znači da uživa u životu, a ko ima ravan stomak i ne baš!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.