Divlja mačka: Selena je preslatka u novoj kampanji za Pumu!

Svetski brendovi se otimaju za Selenu Gomez više nego za poznate manekenke, a tri meseca nakon što je ona počela saradnju sa kompanijom Puma, gledamo je u kampanji u kojoj promoviše nove patike pod nazivom Phenom Satin.

Selenita izgleda preslatko dok pozira u sportskom izdanju a teško da bi joj iko dao 25 godina s obzirom na njene izrazito mlade crte lica zbog čega je i fandom često zove “beba”… barem takve komentare viđamo na Famozi! Sama kampanja je inače snimana u Njujorku tako da je to bio razlog njene nedavne posete ovom gradu!

Mediji inače prenose da je Sel dala čak milion dolara fondaciji koja se bori za prava žena a sve kao znak iskrenog kajanja što je snimala film za Woodyja Allena kojeg mnoge glumice optužuju za nedolično ponašanje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Uskoro na tržištu: Beauty linija Selene Gomez prodavaće se u Sephori!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Divlja mačka: Selena je preslatka u novoj kampanji za Pumu!

  1. A da li ste videli Arinukolekciju na reeboku? Na svom ig statusu je objavila par videa sa slikama vezane za njenu kolekciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.