I još ih nije srela: Devojka se preselila u Južnu Koreju zbog BTS-a, naučila i jezik!

Često pišemo o tome koliko je BTS fandom fanatičan ali teško da iko može da se uporedi sa jednom devojkom po imenu Stephanie koja se iz Londona preselila u 8000 kilometara udaljenu Koreju kako bi im bila bliže!

“Jednog dana 2014. godine sam na YouTubeu videla pesmu ‘No More Dream’. Pogledala sam spot i bila sam navučena”, priča ona za jednu britansku radio stanicu. “Jako me je zainteresovala čitava južnokorejska kultura i muzika i sve, i zahvaljujući BTS-u sam ovde.”

Ona kaže da uporno uči korejski da bi bolje razumela svoje idole. “Naučila sam jezik najviše zbog njih. Naučila sam da čitam kako bih bolje razumela to o čemu oni pevaju. Ja sam deo BTS Army. Ipak, do njih je mnogo teško doći, postoji i lista čekanja. Morate da imate toliku i toliku količinu njihovih stvari, posebno za meet-upove gde se traže čak i određeni albumi. Oni čak prodaju i oficijalne svetleće stikove”, kaže ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BigHit Entertainment reagovao na pretnje smrću Jiminu, pojačava obezbeđenje!

One thought on “I još ih nije srela: Devojka se preselila u Južnu Koreju zbog BTS-a, naučila i jezik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.