Cameron Dallas pokreće svoju aplikaciju „Started With A Lie“!

Cameron Dallas i platforma Episode, koja priprema aplikacije kao priče u kojima i igrač ima ulogu, udružili su se da naprave specijalnu Cameronovu priču!

Igra „Cameron Dallas: Started With A Lie“ počinje u srednjoj školi gde se vi kao učenik te škole nalazite u problemu jer ste lagali ostale da ste u vezi sa Cameronom – međutim, sudbina je imala drugi plan i kako Cameron otkriva, te dve osobe u igri će se naći i među njima će zapravo postojati varnice! Sledeća stvar koju igrač otkriva je misteriozna saobraćajna nesreća u koju je umešana njegova majka, a jedina osoba koja će mu pomoći da reši ovu misteriju je Cameron!

Kao i u prethodnim Episode igricama, vi ste ti koji izborima koje napravite utičete na kraj priče. Cameron nije prva osoba kojoj se učešće u Episode igricama činilo kao dobra ideja – oni su prethodno sarađivali sa Demi Lovato, Dolan Twins, ali imaju i priče vezane za „Pitch Perfect“ i „Pretty Little Liars“!

I have a dope new story available on the @Episode app! Download link in bio! 😊

Објава коју дели Cameron Dallas (@camerondallas) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cameron Dallas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  "Bio si tu za nju u najtežim momentima": Poginula velika obožavateljka Camerona Dallasa, on se na pravi način oprostio od nje
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Cameron Dallas pokreće svoju aplikaciju „Started With A Lie“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.