Cameron Dallas: Da dođem u Srbiju? Jako bih to voleo! (video)

10387805_1700764070168978_1231810607_n

Neverovatna želja naših fandoma da konačno vide neku od svojih omiljenih zvezda daje rezultate pa je tako Cameron Dallas sad odgovorio jednoj obožavateljki iz Srbije!

Cameron je odgovarao na pitanja preko YouNow a našoj Nataši koja ga je upitala da li bi on došao u Srbiju odgovorio je sa: “Volim te Nataša! Da dođem u Srbiju? Bio bih baš raspoložen”. Hvala Marti Đorđević koja nas je obavestila o svemu 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cameron Dallas

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Cameron Dallas: Da dođem u Srbiju? Jako bih to voleo! (video)

  1. Veoma mi je drago što je ovo rekao , iskreno se nadam da će Cam da nas poseti ?Hvala vam puno što ste podelili ovu vest sa svima ☺

  2. OMG??????

    Jooj kako je akcentovano Natašaa,Cam kraalj xD???

    NADAM SE DA CE NAM I ON USKOROO DOCII???❤

  3. Još ako dođe sa Magconom plakat ću .. Iz Bosne sam, i ne vjerujem da ću moći da idem u Zagreb na Justina, a kamo li da će da me puste da idem na Magcon ili čak da idem da upoznam Camerona.. Mada , hej , srećna sam ako dođe i ako ga neko vidi i upozna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.