Cameron Dallas o Sofiji Richie: Mogao bih na dejt sa njom, super je!

14272236_1413515165614166_609628807_n

Malo je reći da su Belieberke bile vrlo srećne kad je Justin Bieber odlučio da raskine sa Sofiom Richie ali odmah nakon toga ona je počela da se viđa sa Cameronom Dallasom, što je naravno pokrenulo priče da su oni zajedno. Ipak, Cameron ističe da tu nema neke velike priče.

Nakon što su ga paparaci prilikom izlaska iz jednog restorana upitali šta se tačno dešava, on im je poručio, “Ne, mi smo samo prijatelji. Osećam da čim sam u društvu devojke odmah krenu glasine. Ona je sjajna.”

Upitan da li bi ipak izašao na dejt sa njom, Cameron tvrdi da bi razmislio o tome ali da je sad prerano! “Ne znam, trebalo bi malo bolje da je upoznam”, konstatovao je on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cameron Dallas

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Bićemo tihe, samo hoćemo da te gledamo dok spavaš!": Cameron Dallas priča o najluđim iskustvima sa fandomom!

5 thoughts on “Cameron Dallas o Sofiji Richie: Mogao bih na dejt sa njom, super je!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.