Istražujemo: Zašto Kylie neće saopšititi da je trudna na isti način kao Khloe?

Nakon dugog skrivanja od javnosti i isčekivanja svih, Khloe Karadashian je napisala emotivnu poruku i saopštila svetu da je trudna, a sada je došao red da to uradi i njena sestra Kylie Jenner!

Dok čekamo da i Kylie potvrdi svoju trudnoću, sigurni smo da to neće uraditi na isti način kao i njena sestra Khloe. Kylie do sada nije postavila ni jednu sliku sa Scottom, a njih dvoje nisu ni zvanično potvrdili da su par od kada su viđeni zajedno u aprilu ove godine. Možemo napomenuti da sestre imaju različite odnose sa fanovima i da Kylie nije komunicirala sa njima već nekoliko meseci.

Kylie Jenner je mlada i sasvim je razumljivo da neće želeti da joj se svako meša u život, kao i da najverovatnije neće otkriti svoju trudnoću sve do porođaja. Sudeći po njenim Instagram fotografijama, nije teško zaključiti da je u drugom stanju, međutim ona će sigurno naći odličan način da to saopšti svetu i ta informacija će zapaliti internet. Pored svega toga, ona se do sada nije pojavila ni na jednoj Božićnoj čestitki, što nam definitivno ukazuje da sprema nešto.

Pročitajte još  Nastavlja porodični posao: Kylie Jenner radi sopstveni rijaliti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.