Izborili smo se zajedno: Marcus i Martinus potvrdili da dolaze, koncerti u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji!!!

Dve i po godine otkako Famoza postoji borimo se za ono za šta nam godinama govore da je nemoguće – da mlade zvezde počnu da dolaze u naš region uključujući tu Srbiju u kojoj je poslednji značajan koncert za tinejdžere bio još 2010. godine. Zahvaljujući ogromnom razumevanju našeg prijatelja organizatora, Marcus i Martinus stiže u Beograd, Zagreb i Ljubljanu kako bi priredili prave spektakle!

Više zvaničnih informacija uskoro sledi od samog organizatora ali braća su sve već potvrdila na tviteru i najavila da u Srbiju dolaze 25. marta, u Sloveniju 26. a u Hrvatsku dan kasnije, 27. marta! Mi želimo da se zahvalimo svima koji su verovali u nas sve ove godine a posebno i organizatoru koji je imao razumevanja da usliši ovu našu molbu i promeni stanje koje je očajno u Srbiji ali nije puno bolje ni u Hrvatskoj odnosno Sloveniji gde takođe ima vrlo malo koncerata mladih zvezda.

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Slika vara: Ne, Marcus i Martinus nisu vas slagali u vezi alkohola!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Izborili smo se zajedno: Marcus i Martinus potvrdili da dolaze, koncerti u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji!!!

  1. Svaka čast Famozo! 😁😀 znala sam da ćete uspjeti! 😍😍
    A Famozo samo pitam jer sam vrlo začuđena i uzbuđena je li ovo samo san ili?😂😁

  2. Svaka cast!!! To nije mala stvar i mnogi bi vodili ovaj portal bez imalo truda ali vi ste jos jedno pokazali da ste daleko ispred svih portala u regionu i samo tako nastavite i imate moju podrsku jer ste toliko djece usrecili i stavrno vam svaka cast!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.