BTS o osvajanju američke publike: Napokon se osećamo kao da je to izvodljivo!

BTS je jedan od najvećih K-pop bendova u istoriji, a ovi momci žele da opravdaju te reči tako što će napokon izgraditi veliki fandom i na američkom kontinentu!

Rap Monster, lider benda, priznaje da nije mogao da veruje da bi njegov bend bio u top 10 na Billboardovoj 200 listi i da je to bio njihov san! „Mislili smo da sanjamo kad se to desilo, dospeti na listu je izvodljivo ali doći do prvih 10 bilo je neverovatno“ rekao je on. „Osećamo se kao pravi srećnici i sada napokon vidimo da i američki fandom raste, samo moramo ovako da nastavimo i sve će doći postepeno.“

Rap Monster takođe je pričao o albumu „Love Yourself: Her“ i kako je njegova poruka dospela do slušalaca! „Mislim da ovaj album prolazi mnogo bolje jer ljudi zaista umeju da se zapitaju koliko zapravo vole sebe. I ja sam primetio da sam sebe zavoleo više kada sam radio na ovom izdanju“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Aca Lukas pokazao ugovor: Pesmu ukradenu od BTS-a platio 6000 evra, grupu nazvao "Kinezima" i "Japancima"
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “BTS o osvajanju američke publike: Napokon se osećamo kao da je to izvodljivo!

  1. KIM NAMJOON
    KIM SEOKJIN
    MIN YOONGI
    JUNG HOSEOK
    PARK JIMIN
    KIM TAEHYUNG
    JEON JUNGKOOK
    BTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.