Nije šala: Justin Bieber danas izbacuje pesmu sa jednom od Seleninih najboljih drugarica!

Julia Michaels odavno je poznata kao jedna od najvernijih prijateljica ali i saradnica Selene Gomez, sa kojom je radila i na njenom prošlom albumu za koji je pisala deo pesama. Julia je sad u velikom usponu i kao pevačica a saradnja sa Justinom Bieberom mogla bi umnogome da joj pomogne!

Kako je ona najavila na svom Instagramu, danas će biti objavljen remiks pesme “Friends” koju je Biebs nedavno objavio a to će verovatno podrazumevati da će Julia dodati svoje vokale uz Biebsove, pa će pesma postati duet! Biće jako interesantno čuti kako to zvuči a Biebs očigledno ima mnogo poverenja u nju s obzirom da je dao dozvolu za ovako nešto!

Interesantno, Julia je pre samo par dana najavila da će biti i na novom singlu grupe Clean Bandit “I Miss You” što samo govori da ćemo o njoj sve više slušati!

#friends 10/20

A post shared by Julia Michaels (@imjmichaels) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Julia Michaels

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  MTV EMA: Biebs najveći pobednik večeri, Fifth Harmony srušile "Jelenu", pobede i za Ari i Shawna!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Nije šala: Justin Bieber danas izbacuje pesmu sa jednom od Seleninih najboljih drugarica!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.