Ninin blog: Moje tri omiljene pesme Julie Michaels

​Hej, Nina je i evo mog novog bloga. Prošli put sam pisala 3 omiljene pesme Tinashe, a sada sam odlučila da napišem 3 omiljene pesme Julie Michaels.


Issues

Pesma koja se tokom prethodne godine vrtela na sve strane. I dalje mnogo volim da je slušam jer uvek u meni budi neku saosećajnost, između ostalog. Ovo je definitivno (za sada) njena najuspešnija i ujedno najpoznatija pesma, ali za mene se za sada nalazi na mestu broj tri kada je ova lista u pitanju. Žanr je inače mešavina R&B i elektropop-a.


Heaven

Jedna od najnovijih Julijinih pesama. Veoma opuštajuća i onako, ‘dreamy’ pesma. Inače, za ovu kao i za mnoge svoje pesme, Julia je u saradnji sa još nekima, napisala tekst. Sem toga, pesma je veoma aktuelna trenutno.


I Miss You – Clean Bandit ft. Julia Michaels

Iako je Julia ovde gostujući izvođač, ona zapravo peva celu pesmu hah. Bilo kako bilo, mislim da je ovde savršen balans same muzike i teksta, predivno se uklapaju – čine odličnu harmoniju. Tekst je inače, takođe veoma osećajan.

I to bi bilo sve što se tiče ovog bloga. Nadam se da vam se dopao i da ćete poslušati neku od pesama.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Ninin blog: Moje tri omiljene pesme Julie Michaels

  1. Obozavam ove blogove sa omiljenim pesmama,kao i Juliu Michaels i drago mi je da je neko pisao o njoj 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.