Kako joj ovo polazi za rukom? Normani Kordei pala na bini tokom nastupa Fifth Harmonyja, dočekala se na noge kao profesionalac!

Kada nastupate pred hiljadama ljudi, kontrolišete svoj glas, pokrete i uz sve to nosite štikle neverovatne visine, ovakve stvari se dešavaju i Normani je bila spremna da odreaguje dostojanstveno!

Naime, ovaj incident se dogodio na jednom od skorijih koncerata Fifth Harmonyja u Brazilu i devojke su uobičajeno izvodile svoj hit „Made You Mad“ ali Normani se našla u nezgodnom položaju koji ju je poljuljao i kako je krenula da pada dočekala se na noge zabacivši kosu i napravivši piruetu za koju bismo svi pomislili da je napravljena namerno! Šou mora da se nastavi i dalje je sve teklo normalno kao i inače.

Video je objavio jedan fan i na Twitteru su Harmonizeri masovno podržali Normani, a ona sama je napisala da definitivno nije lako nastupati u onakvim štiklama po bini ali ona je očigledno navikla da do ovakvih problema nekad mora doći i da mora da ostane graciozna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Fifth Harmony

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Šta im se desilo? Fifth Harmony održale najgori nastup u karijeri!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.