Normani Kordei: Želim da se žene povežu sa mojim pesmama!

Normani Kordei iz Fifth Harmonyja kreće punom parom da radi na svojoj solo karijeri, pa je tim povodom odmah stavila do znanja šta želi da kaže svojim pesmama!

Normani se nekad oseća kao da želi da podeli sa svetom sve, ali to nije uvek slučaj. „Taj osećaj varira, i nekad imam samouverene momente, ali i one koji nisu baš takvi. Najvažnija stvar mi je da dok radim na albumu radim na tome da se žene povežu sa njim – želim da čuju sebe u mojim rečima“ otkriva Normani, koja se nada da će 5H fanovi ostati uz nju i sada.

Normani takođe vrlo smelo otkriva da se ona u bendu i osećala kao pravi performer! „Ja sam ta koja je bila performer. Želela sam da budem Michael Jackson, Britney, Beyonce, Janet Jackson. To je nekako bila moja uloga u Fifth Harmonyju“ kaže ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Normani

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sunčicin blog: Fifth Harmony kao solistkinje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.