Normani Kordei: Fifth Harmony nije pred raspadom!

Normani Kordei nedavno je potpisala svoj prvi solo ugovor što je mnoge navelo na pomisao da će se njena grupa Fifth Harmony raspasti ili makar da će dalje nastaviti kao trio. Međutim, ona tvrdi da ništa od toga nije tačno!

“Meni je to smešno jer čujem ljude kako govore ‘5H je gotov! O moj bože, ona ide iz grupe. Ja za to vreme sedim na mom krevetu i smejem jer se mnogo stvari jednostavno izvuče iz konteksta. Ne, ja ne idem iz grupe, nikad to ne bih uradila. Ide nam sjajno i na vrhu smo. Bilo bi jako glupo da to sad uradim, nisam ni pomišljala na to”, priča ona novinarima.

“Sve što ja radim jeste da sad imam menadžera koji je tu da mi pomaže oko stvari koje radim van grupe. To je bukvalno to. Sve članice grupe podržavjau jedna drugu, ne zato što to moramo već jer nas to čini srećnima. Svakoj od nas treba sloboda ali isto tako je važno da se setimo da smo grupa.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Normani Kordei

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Konačno: Lauren Jauregui otvorila dušu o tračevima o vezi sa Camilom Cabello!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.