Milici je Kevin Langue odgovorio na pitanje vezano za Srbiju na Instagramu!

Draga Famozo juce sam listala slike na instagramu sa mog fp profila o Seleni i naisla na sliku Kevina . Posto je mene Kevin vec nekoliko puta primetio i lajkovao slike mislila sam da ce i ovaj put .

Na poslednjoj slici koju je izbacio na instagram sam puno puta ostvljala komentre “Serbia” ili “Come to Serbia” i nakon nekog vremena on je meni odgovorio na komentar . Sve to mozete videti na slikama koje cu ostviti dole . Zelim da kazem takodje da on poznaje Selenu i glumce iz serije “13 reasons why” i ovo moze da bude velika sansa da Seleni skrenemo paznju da i mi postojimo i da je zelimo u Srbiji , Hrvatskoj …. Ja cu se naravno truditi da dodjem do Selene ili da vec na bilo koji nacin kazem Kevinu da prenese poruku Seleni da je zelimo u Srbiji . Takodje je i Kevin rekao da bi mogao da nas poseti.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Uzbuna! Selena Gomez najavljuje da je turneja blizu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.