Priključite se: Neda ima sjajnu akciju za rođendan Selene Gomez!

CmUzED5WcAAgkxU

Pošto se bliži Selenin rođendan, par Selenatorki iz Srbije uključujući i mene smislile smo projekat.To bi bio video u kome bih stavila slike raznih stvari koje fanovi imaju (postere, albume, parfeme, majice…),slike na kojima piše “Happy birthday Selena, from Serbia”, a možda bih mogla da ubacim i nekog kako peva neku od Seleninih pesama, možda “Who says” ili “Birthday” ili možda neku sa “Revival”.

Ovo je projekat koji bih radila konkretno na Instagramu, ali mogao bi da se proširi i na Facebook. Par profila o Seleni (koji imaju najviše pratilaca), koje vode Selenatorke iz Srbije bi postavili isečke iz tog videa (koji bi inače bio na Youtubeu) i ispod te objave bi označavali Selenu i njen tim. Od slika gde joj čestitamo rođendan bih napravila kolaž koji bi svi mogli da postavimo na Instagram, Facebook, Twitter. Ako neko želi da učestvuje, neka mi se javi na Facebooku (Neda Mladenovic) ili Instagramu(@news.gomez).Tamo mi takođe možete slati slike i videe.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rešavamo misteriju: U kakvom su odnosu Selena Gomez i Niall Horan?

3 thoughts on “Priključite se: Neda ima sjajnu akciju za rođendan Selene Gomez!

    1. Napisala sam I na fb-u,mogu sve zemlje sa Balkana,samo napisete svoju drzavu umesto Srbije 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.