Jorge Blanco: Posle svakog koncerta padnem mrtav od umora!

Jorge je trenutno na turneji sa R5 i ovo je prvi put da radi kao solo izvođač, a ako vas je zanimalo kako se on priprema za svaki nastup, otkrio je skoro svaki detalj u novom intervjuu!

Španski mediji srećni su što se Jorge vraća u njihovu zemlju 15. i 17. oktobra pa su ga pozvali da saznaju kako mu ide na turneji! „Sjajno je, već smo imali osam koncerata i jako sam srećan i uzbuđen svake večeri pred koncert, ovo je divno iskustvo“ rekao je on i dodaje da on i R5 nemaju mnogo vremena da provode vreme zajedno pa zato često ne prave planove posle koncerta – „Uglavnom nemamo planove ali smo u Berlinu bili na večeri zajedno i bilo nam je sjajno.“

A koliko energije je potrebno za ovakav koncert? Sudeći po Jorgeovim rečima, mnogo! „Otpevamo osam pesama za pola sata, bez ikakve pauze, i to sa puno energije. Volim kada izvodim ’Risky Business’ recimo, publika je jako aktivna uz tu pesmu i ona zahteva mnogo pokreta na bini“ otkriva on. „Pre koncerta skačem i pevam da nas sve oraspoložim, onda se istuširam i pričam sa ostalima dok ne umrem, a posle koncerta padam koliko sam umoran.“ Zvuči kao naporno ali divno iskustvo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Jorge Blanco odsvirao i otpevao svoju omiljenu pesmu iz "Violette" i otkrio: Obožavam da jedem kravlji jezik! (video)

4 thoughts on “Jorge Blanco: Posle svakog koncerta padnem mrtav od umora!

  1. Wow! Sigurno za to treba puno energije.?? ali je on naš kralj i on sve može.???

  2. A kad već pišete o njemu, da li ima barem neka nova sitna informacija o njegovom dolasku na Balkan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.