Shawn Mendes: Drakeovo obezbeđenje mi je zavrnulo ruku, bio sam preplašen!

Shawn Mendes doživeo je izuzetno neprijatne trenutke ove nedelje kad je u Torontu došao na koncert The Weeknda gde je u publici takođe bila i rep zvezda Drake. Shawn je njega primetio i hteo je da mu se javi ali je završio u bolovima!

“Prišao sam Drakeu i samo ga dodirnuo sa strane. U sledećem momentu, samo mi je neko zavrnuo ruku iza leđa. Drakeovo obezbeđenje me je u potpunosti prepustilo njegovoj milosti. Drake je mogao da pročita iz mojih očiju da mi treba pomoć.” Shawn kaže da je Drakea prethodno sreo dva puta ali da se ipak bojao hoće li ga reper koji sreće tolika lica svakog dana prepoznati.

“Na sreću, prepoznao me je inače bih završio u zatvoru. Razumem i obezbeđenje, oni samo rade svoj posao ali meni je bilo strašno. Ne očekujte da svi znaju ko ste.” Vredna lekcija, pogotovu kad prilazite nekoj zvezdi u polumraku!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

Danas 16. septembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Tini” CD Martine Stoessel. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Martinu između 12 i 18h i objasnite ih! Oba pojma sa objašnjenima pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Tini CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Ovu nagradu možemo da šaljemo u Srbiju i sve druge zemlje bivše Jugoslavije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #148 - Glasajte za sve svoje omiljene pesme, jednom dnevno!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.