Shawn Mendes: Sanjao sam toalet i Drakea koji mi je slomio srce!

14359615_1782411491996089_3918097900189515776_n

Šta sanjaju zvezde? Sudeći po Shawnu Mendesu, i njihovi snovi umeju da budu veoma čudni a šta je sanjao u noći između srede i četvrtka detaljno nam je opisao na Twitteru!

“Sanjao sam kako igram fudbal a onda sam na putu za toalet sreo Drakea, predstavio sam mu se a on nije imao pojma ko sam ja! Nakon toga, rekao sam mu, ‘Ja sam bre iz Toronta! Onaj što peva ‘Stitches’ a on mi je poručio, ‘Kul, pojma nemam za tu pesmu’. Srce mi je slomio. Posle toga, rekao sam klincima na terenu da ne dolaze do mojih vrata od WC-a i ne slušaju zvuke, LOL”.

Rekli bismo da Drake do sad sigurno zna ko je Shawn, baš kao što je to naučio Justin Bieber koji je za kratak vremenski period prešao put od pitanja “Ko je Shawn Mendes?” do promovisanja njegovog albuma na svom Twitteru!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Radost i tuga: Grammy nominacije za Demi, Jusa i Ari, ništa za Selenu, 1D i Shawna!

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Shawn Mendes: Sanjao sam toalet i Drakea koji mi je slomio srce!

  1. Hahhah, zanimljivo 😀 U poslednje vreme se uopšte ne sećam mojih snova, ali sam sklona tome da često sanjam svakakve nebuloze 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.