Shawn Mendes: 24 časa pokušavam da shvatim šta mi se desilo!

Shawn Mendes je nakon čak 76 nastupa završio svoju turneju po Evropi i Severnoj Americi, a poslednji šou imao je u svom Torontu i to na prepunom stadionu. Iako je tokom karijere već doživeo puno toga, on ističe da je upravo ovaj koncert nešto posebno, toliko da mu je ceo dan trebalo da shvati šta se to desilo!

“Trebalo mi je 24 časa da ukapiram kako je dobro bilo nastupiti u Torontu. Nikad nisam iskusio nešto takvo u životu. Imao sam 76 nastupa i samo želim da se zahvalim svima vama. Želim da se osetite ponosnim zbog ove turneje. Ona je vaša koliko i moja, pa samo pogledajte šta ste uspeli! Osećam se povezanim sa vama kad sam na sceni, to mi je nešto najdraže na svetu. Hvala vam za prelepo leto.”

Naravno, Shawn ni ovog puta nije posetio naš region, pa je najbliži koncert bio u Beču gde su karte tradicionalne veoma skupe. Takođe, Shawnov tim nije bio raspoložen da odobrava ulazak novinarima na ovaj nastup, pa nije bilo prilike ni za Famoza tim da ode i zabeleži nešto interesantno. Možemo se samo nadati da će naredni put biti drugačije.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #59 - Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

2 thoughts on “Shawn Mendes: 24 časa pokušavam da shvatim šta mi se desilo!

  1. Beč,Beč,Beč,Beč,Beč svi imaju koncerte u BEču kad će više koncert u BEogradu???!?!!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.