Tragovi se otkrivaju: Taylor Swift očistila sve svoje naloge, da li stiže njena nova era?

Svi su bili iznenađeni kada je Taylor Swift juče obrisala sve podatke sa svog Instagrama, Twittera, Facebooka, Tumblra i sajta, ali Swiftieji znaju njenu misterioznu prirodu i kakve je tragove ostavljala pre objavljivanja novih albuma, pa sada svi sumnjaju da je nova era garantovano odmah iza ugla!

Naime, njeni Twitter, Facebook i Instagram nalozi su potpuno čisti, ali kada se njen Tumblr učitava roze boja pretvara se u crnu što se već smatra nekom porukom! Nestajanje i pretvaranje u tamnije boje lako nam može reći nešto o novom početku. Fanovi oštrog oka zapazili zu i nešto na njenom oficijalnom sajtu koji je trenutno sasvim crn – otkrili su kod koji su dešifrovali kao „that’s what they don’t see“ a to je možda ime pesme sa albuma ili deo teksta! Da sve bude još čudnije, baš juče je bila treća godišnjica od izlaska „Shake It Off“ i najave prethodnog albuma „1989“ i to sigurno nije slučajnost.

Taylor će se takođe pojaviti 31. avgusta u Good Morning America na DirecTV-u a kada okrenete brojeve 31 postaje 13, njen srećan broj! Postovi na Instagramu u kojima je hvalila Selenu Gomez, HAIM i Lorde možda takođe kriju osim broja 13 još nešto – „almost-birthday-girl“ napisala je Seleni, „till the end of time“ za HAIM i pominje „the ages“ za Lorde – da li sve to ukupno znači: novi album nešto pre njenog rođendana u decembru i tema ima veze sa vremenom? Nadamo se da uskoro saznajemo više!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Famoza music chart #220 - Glasajte za pet omiljenih pesama!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

6 thoughts on “Tragovi se otkrivaju: Taylor Swift očistila sve svoje naloge, da li stiže njena nova era?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.