Famoza music chart #5

the-ultimate-disney-fan-casting-james-maslow-jpeg-295016

Glasovi za Jamesa Maslowa ove nedelje stizali su sa svih krajeva planete a to se isplatilo s obzirom da je članak Big Time Rusha došao do prve pozicije ispred Violette! Ova nedelje biće posebno interesantna jer na listu dolaze nove pesme Justina Biebera, Taylor Swift i Fifth Harmony, pa stvarno možemo očekivati mnogo vatre!

Glasanje traje do ponedeljka, 7. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  U kostimu Spajdermena: Evo gde je Justin Bieber održao after parti nakon Sziget festivala u Budimpešti!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Famoza music chart #5

  1. Prvo-nije moguce da je on ispred Violette,ja prvi put cujem za njega,a i mnogii Tinistii,Arianatori,Seleantori….,nzm ni cime se on bavii nistaa….

    Drugo-ne moze tako da stizu glasoviii valjdaa trebaa samo za Balkannn,sta imajuuu ta decaa sa nama ,sa drugee straneee Evropeee,ako bi i takoo Tinistiii,Seleanatorii,Seleannatorii glasali sa svih stranaaa Evropeee,znatee dokleee bi mi doguraliii,a i u ostalom oni sa druge strane Evrope nemaju prava da glasaju ko ce doci na Balkan jer ta deca nece ni docii,propascee koncerttt nijeee postenoooooo……

  2. Ja volim Tini ali i selenu isto me cudi da je ko vec na prvom mestu zato sto ima mnogo vise ljudi koji vole one direction i selenu gomez i Martinu stoessel !!!!!stvarno nzm 🙂 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.