Famoza music chart #5

the-ultimate-disney-fan-casting-james-maslow-jpeg-295016

Glasovi za Jamesa Maslowa ove nedelje stizali su sa svih krajeva planete a to se isplatilo s obzirom da je članak Big Time Rusha došao do prve pozicije ispred Violette! Ova nedelje biće posebno interesantna jer na listu dolaze nove pesme Justina Biebera, Taylor Swift i Fifth Harmony, pa stvarno možemo očekivati mnogo vatre!

Glasanje traje do ponedeljka, 7. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Njen glas blista: Poslušajte kako Tini peva akustičnu verziju "Great Escape"

4 thoughts on “Famoza music chart #5

  1. Mislim da je nepošteno to što stižu glasovi sa cijele planete, šta nebi ovo trebalo biti samo za Balkan?

  2. Prvo-nije moguce da je on ispred Violette,ja prvi put cujem za njega,a i mnogii Tinistii,Arianatori,Seleantori….,nzm ni cime se on bavii nistaa….

    Drugo-ne moze tako da stizu glasoviii valjdaa trebaa samo za Balkannn,sta imajuuu ta decaa sa nama ,sa drugee straneee Evropeee,ako bi i takoo Tinistiii,Seleanatorii,Seleannatorii glasali sa svih stranaaa Evropeee,znatee dokleee bi mi doguraliii,a i u ostalom oni sa druge strane Evrope nemaju prava da glasaju ko ce doci na Balkan jer ta deca nece ni docii,propascee koncerttt nijeee postenoooooo……

  3. Ja volim Tini ali i selenu isto me cudi da je ko vec na prvom mestu zato sto ima mnogo vise ljudi koji vole one direction i selenu gomez i Martinu stoessel !!!!!stvarno nzm 🙂 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.