Nema šale: Arianina porodična kuća pod konstantnim policijskim nadzorom!

Ariana Grande od povratka u Ameriku boravi u svom rodnom gradu Boka Raton u porodičnoj kući mame Joan a ne samo da je unajmila jače obezbeđenje već se angažovala i lokalna policija kako bi im obezbedili mir i sigurnost.

Kako navodi TMZ, ispred kuće su konstantno dva policijska automobila spremna da reaguju u svakom momentu a nekoliko vozila često patrolira ulicom. Mere opreza nisu naodmet iako Ari nije bila direktna meta terorista niti je pre i posle toga označavana kao meta. Od povratka kuća Ari nije ni viđana u javnosti ali sad znamo da vredno radi na humanitarnom koncertu koji će održati upravo u Mančesteru.

Kako stvari stoje, taj nastup održaće se 4. juna a u toku su pregovori sa velikim brojem zvezda koje bi trebalo da joj se pridruže tog dana i pomognu da se prikupi što više novca za povređene i porodice žrtava.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Da li je to perika? Ariana nam lagano otkriva naslovnicu svog novog singla!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Nema šale: Arianina porodična kuća pod konstantnim policijskim nadzorom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.