Sramota: Harry Styles na koncertu održao govor povodom tragedije u Mančesteru, devojke sve vreme vrištale!

Harry Styles pokušao je da održi emotivni govor tokom svog koncerta u Meksiku, posvetivši ga Ariani Grande i ljudima koji su nastradali na njenom koncertu ali tamošnji fanovi ponašali su se kao pravi divljaci.

Dok je Harry pričao buka je bila nesnosna a nije pomoglo ni to što je on rukama pokazivao svima da se malo smire. Zbog toga i ne čudi što je velika većina komentara ispod YouTube-a videa posvećena upravo komentarima na taj račun. Iako ima onih koji tvrde da je problem u tome što u Meksiku slabo ko zna engleski, već Harryjev ton i pokreti rukama trebalo bi da budu dovoljan znak da se buka stiša.

Harry je inače poručio kako ne oseća da ovo veče treba da bude u slavljeničkoj atmosferi. “Desila se tragedija u mom gradu Mančesteru i rupa mi je u srcu”, pričao je on. “U toj areni išao sam na svoj prvi koncert i imao sam neka od najboljih iskustava u životu nastupajući tamo. Imamo izbor, svakog dana kad se probudimo, šta želimo da unesemo u ovaj svet. Ja vas molim da odaberete ljubav svakog dana.”

Pročitajte još  Harryja hvali kolega iz filma: Saveti mu ne trebaju, biće on odličan glumac!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sramota: Harry Styles na koncertu održao govor povodom tragedije u Mančesteru, devojke sve vreme vrištale!

  1. Kako ih nije stid! Ti fanovi nisu dostojni da se primire ni na minut, ako je u pitanju nečija smrt. Ja mrzim takve ljude!
    Možda nisu fanovi od Ari, ni ja nisam, ali ipak to su poginuli ljudi. Kakvi god ti ljudi bili svi zaslužuju život.

  2. Strasno, vidi se da su divljaci.
    Mislim ne razumiju englenski i sve, ali znaju da je Harry Britanac i znaju koliko mu znaci Mancester.
    Ovo je veliko nepostovanje zrtava teroristicnog napada, ukljucujuci veliku nekulturu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.