Harry Styles odlično izveo „Two Ghosts“ uživo, najavio i dokumentarni film!

Harry Styles takođe je bio vredan i spremao je iznenađenje za svoju publiku, a početak tog iznenađenja upravo je video u kom peva „Two Ghosts“ u studiju!

Ovo je jedna od pesama koje Harry jako voli ali i Swiftieji jer je očigledno da je pesma pisana za njihovu ljubimicu. Kao što smo rekli, ovaj video je samo početak – uskoro nas očekuje čitav Harryjev dokumentarac „Harry Styles: Behind The Album“ za Apple Music koji uključuje live verziju svake pesme sa albuma kao i intervjue i još mnogo toga! Film bi trebalo da stigne tokom septembra.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Prava megazvezda: Harry Styles gost u SNL-u, prvi put uživo otpevao "Sign of the Times" i "Ever Since New York"

One thought on “Harry Styles odlično izveo „Two Ghosts“ uživo, najavio i dokumentarni film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.