Ariana Grande pozvala baku na koncert, ona umirala od dosade! (video)

Ariana Grande imala je vrlo posebne goste na koncertu u Las Vegasu prethodnog vikenda jer su u prvom redu bili njen polubrat Franke ali i baka, Marjorie Grande koju ona zove Nonna. I dok je Frankie bio oduševljen, baka bi izgleda više volela da je negde drugde!

Kamere su Nonnu zabeležile kako kulira i često gleda levo-desno ali se i zgražavala kad je čula neke od reči u pesmama! Ipak, s obzirom koliko je bliska sa svojom unukom, da li je moguće da nije znala šta je mogla da očekuje?

Za Ari je ipak najvažnije da je Nonna bila uz nju i još jednom joj pokazala koliko je podržava. Ipak, za stariju publiku ovakvi nastupi umeju da budu poprilično naporni!

https://youtu.be/0fEHNeRN3Ew

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ariana Grande dobila veliko priznanje, ali tvrdi: Ovo mi je najgora godina u životu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Ariana Grande pozvala baku na koncert, ona umirala od dosade! (video)

  1. Bas se smorila ? nije mi jasno, to je njena unuka, treba da bude puna energije i da peva uz nju, sada izgleda realno kao da je polubolesna nedaj Boze dosla ??

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.