Ariana Grande dobila veliko priznanje, ali tvrdi: Ovo mi je najgora godina u životu!

Ariana Grande pojavila se prethodne noći na dodeli Billboard Music Awardsa gde je primila priznanje za ženu godine u muzičkoj industriji. Iako je vrlo srećna zbog toga, ona ne zaboravlja da je 2018. godine bila godina velike patnje za nju, ne samo kad je reč o ličnom životu već i profesionalnoj karijeri.

“Ovo je nešto zaista posebno”, pričala je Ari primajući priznanje. “Samo želim da kažem kako je ovo jedna od najboljih godina moje karijere, ali i jedna od najgorih godina u mom životu. Kažem to jer bi neko gledao na mene i pomislio kako imam sve jer sam Žena godine, jer sa na vrhuncu slave. Međutim, kad je reč o mom privatnom životu, stvarno pojma nemam šta ja to radim. Tako da da, sve je ovo jako konfuzno.”

Ari kaže svom fandomu da ih zaista razume, i da to što je bogata i slavna ne znači da se udaljila od njih. “Samo hoću da kažem da ako postoji neko ko ne zna kako će izgledati sledeće poglavlje njegovog života, u tome niste sami. Nadam se da ću naučiti da deo ljubavi i opraštanja dati i sebi ove godine. Ima sve, ali sam nedavno otkrila da me najsrećnijom čini ono što sam oduvek imala!”, zaključuje ona. Bravo Ari!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Ariana Grande dobila veliko priznanje, ali tvrdi: Ovo mi je najgora godina u životu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.