Nema (velike) drame: Fifth Harmony nastupile kao četvorka, Lauren im se pridružuje nakon hapšenja!

Zbog pokušaja da prenese u avion paket droge, Lauren Jauregui zadržana je na aerodromu u Vašingtonu a njene četiri drugarice iz benda Fifth Harmony nastupile su prošle noći bez nje na jednom festivalu u Brazilu. Ipak, sad se navodi da će već na sledećem nastupu one biti u kompletnom sastavu!

Laurenin advokat Dina LaPolt izdala je i saopštenje u kome se kaže da pevačica zapravo i nije bila uhapšena odnosno pritvorena već da joj je samo rečeno da će dobiti poziv na sud, nakon čega je puštena. “Ona će se baviti ovim kroz pravni sistem”, stoji u saopštenju. “To se neće odraziti na njene buduće nastupe i aktivnosti.”

Lauren će verovatno proći sa određenom novčanom i možda uslovnom kaznom s obzirom da nije ranije osuđivana a nadamo se da će se nakon svega ponašati odgovornije prema sebi ali i fandomu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lauren Jauregui

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tara nam šalje svoj kviz o Dinah Jane
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.