Selena Gomez se skriva u meksičkom letovalištu?

cukdayhwaaaiwjy

Iako su glasine do sad govorile da je Selena Gomez na nekoj klinici koja se nalazi duboko u šumama i odsečena je od ostatka sveta, fotke koje su dospele na internet mnoge uveravaju da je ona u stvari otputovala van Amerike!

Naime, njena lična asistentkinja Theresa i najbolja prijateljica Paige objavljuje fotke sa odmora u letovalištu Kabo San Lukas! Naravno, na ovim fotkama uopšte nema Sel ali to je i logično, s obzirom da njoj ne treba pažnja paparaca niti generalno javnosti. Ako se pitate kako bi uopšte bilo moguće da ona otputuje negde a da je niko ne primeti – to se očigledno povremeno dešava, baš kao što prilikom prekida njene prethodne turneje niko jako dugo nije uspeo da je vidi i uslika!

Dakle, da li je Sel zaista odlučila da joj ne treba lečenje već samo dobar odmor i opuštanje? Nama se ipak realnijom teorijom čini da je ona u nekom lečilištu gde je pod budnim okom lekara a opet daleko od očiju javnosti. Sakrivanje po plažama Meksika ne čini se kao preterano moguće!

Thank god it's Friday this weeks been rough!

A photo posted by Theresa Marie Mingus (@tmarie247) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kreće 6. maja: Selena objavila datume nastupa na svojoj svetskoj turneji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Selena Gomez se skriva u meksičkom letovalištu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.